Vlastní obálka
Vlastní obálka
Základní MARC ISBD

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů / Alena Doležalová a kolektiv

Podle: Typ materiálu: TextTextPublication details: České Budějovice : Dona, 2016Vydání: 3. upravené a rozšířené vydáníPopis: 210 stran : barevné ilustrace ; 24 cmISBN:
  • 978-80-7322-192-8
Další název:
  • Udíme, vaříme a konzervujeme Další variantní název
Předmětová hesla: Žánr/Forma: Rozsah a obsah: Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty
Štítky z této knihovny: V této knihovně nejsou k tomuto titulu přiřazené žádné štítky. Pro přidávání štítků je nutné být přihlášený.
Star ratings
    Průměrné hodnocení: 0.0 (0 hlasů)
Jednotky
Typ jednotky Domovská knihovna Sbírka Signatura Přílohy Stav Půjčeno do Čárový kód
Kniha Kniha Roztoky 1 641.4 Dostupné 421440050842

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty

Zatím nikdo nekomentoval.

pro zveřejnění komentáře.

Používáme knihovní systém Koha