Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů / (Záznam č. 6899)

Podrobnosti MARC
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 01694nam a2200337 a 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné 4214400000029868
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20180112114448.0
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 0506s2016----xr ---------u-------cze-d
020 ## - ISBN
ISBN 978-80-7322-192-8
-- (brožováno) :
Dostupnost 299.00 Kč
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace abg508
Použitá pravidla popisu AACR2
-- 1
Jazyk katalogizace cze
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt
Předmětová kategorie 641
Zpřesnění předmětové kategorie Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Zdroj předmětové klasifikace Konspekt
-- 19
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 641.4
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Doležalová, Alena
Kód role aut
245 10 - Údaje o názvu
Název Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů /
Údaj o odpovědností, atd. Alena Doležalová a kolektiv
246 13 - Variantní vázvy
Hlavní název/zkrácený název Udíme, vaříme a konzervujeme
250 ## - Údaje o vydání
Označení vydání 3. upravené a rozšířené vydání
260 ## - Nakladatelské údaje
Místo vydání České Budějovice :
Jméno nakladatele Dona,
datum vydání 2016
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 210 stran :
další fyzické údaje barevné ilustrace ;
Rozměry 24 cm
520 2# - Anotace
Anotace, atd. Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty
650 04 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma uzeniny
Bližší určení dokumentu ph138047
650 04 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma domácí zabijačka
Bližší určení dokumentu ph137939
650 04 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma masitá jídla
Bližší určení dokumentu ph115232
650 04 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma masné výrobky
Bližší určení dokumentu ph122655
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín kuchařky
-- vaření
-- jídlo
655 #4 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín kuchařské recepty
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Sigla vlastníka jednotky abg508
936 ## -
-- text
-- txt
-- rdacontent
936 ## -
-- statický obraz
-- sti
-- rdacontent
937 ## -
-- bez média
-- n
-- rdamedia
938 ## -
-- svazek
-- nc
-- rdacarrier
980 ## - ZClavia
-- 641.4
-- 20160506
-- 5
-- Antik
-- 2016/24
-- 299.00
-- 299.00
-- 421440050842
-- K
-- SP
Jednotky
Stav ztráty Stav poškození
   

Používáme knihovní systém Koha