000 01694nam a2200337 a 4500
001 4214400000029868
005 20180112114448.0
008 0506s2016----xr ---------u-------cze-d
020 _a978-80-7322-192-8
_q(brožováno) :
_c299.00 Kč
040 _aabg508
_eAACR2
_91
_bcze
072 7 _a641
_xKuchařství. Potraviny. Vařená jídla
_2Konspekt
_919
080 _a641.4
100 1 _aDoležalová, Alena
_4aut
245 1 0 _aUdíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů /
_cAlena Doležalová a kolektiv
246 1 3 _aUdíme, vaříme a konzervujeme
250 _a3. upravené a rozšířené vydání
260 _aČeské Budějovice :
_bDona,
_c2016
300 _a210 stran :
_bbarevné ilustrace ;
_c24 cm
520 2 _aKuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty
650 0 4 _auzeniny
_3ph138047
650 0 4 _adomácí zabijačka
_3ph137939
650 0 4 _amasitá jídla
_3ph115232
650 0 4 _amasné výrobky
_3ph122655
653 _akuchařky
_avaření
_ajídlo
655 4 _akuchařské recepty
910 _aabg508
936 _atext
_btxt
_2rdacontent
936 _astatický obraz
_bsti
_2rdacontent
937 _abez média
_bn
_2rdamedia
938 _asvazek
_bnc
_2rdacarrier
980 _g641.4
_d20160506
_t5
_iAntik
_j2016/24
_h299.00
_a299.00
_1421440050842
_nK
_zSP