000 02093nam a2200697 a 4500
001 nkc20142582480
003 CZ PrSKC
005 20181018080907.0
007 ta
008 140402s2014 xr a e f 001 0 cze
020 _a9788024924885
040 _aOLA001
_bcze
_dABA001
041 1 _acze
_heng
072 7 _a641
_xKuchařství. Potraviny. Vařená jídla
_2Konspekt
080 _a641.4
_2MRF
080 _a(035)
_2MRF
245 0 0 _aMalá škola zavařování /
_c[z anglického originálu ... přeložila Jana Hejná]
250 _aVyd. 1.
260 _aPraha :
_bIkar,
_c2014
300 _a192 s. :
_bbarev. il. ;
_c23 cm
500 _aObsahuje rejstřík
520 _aKniha je rozdělena do tří částí podle složitosti přípravy, popisuje veškeré typy konzervování potravin od nakládání zeleniny až po výrobu paštik.
520 _aPříprava konzervovaných pokrmů, mrazení, sušení, recepty na přípravu džemů, kompotů, sirupů, rosolů, alkoholických nápojů, nakládaného masa, nasolování ryb ad.
650 0 7 _akonzervování potravin
_2czenas
_95512
650 0 9 _afood preservation
_2eczenas
_95513
655 7 _apříručky
_9106
655 9 _ahandbooks and manuals
_9108
765 0 _tLittle course in-- preserving
910 _aABA001
910 _aABG001
_bC 6144
910 _aBOA001
_b2-1331.265
910 _aCBA001
910 _aCHG001
_b88847
910 _aCLG001
910 _aCRG001
910 _aDCG302
910 _aDOG001
910 _aHKA001
_bA0-34996
910 _aJCG001
_bC48175
910 _aJIG001
910 _aKAG503
910 _aKHG001
910 _aKLG001
_bJ 328072
910 _aKMG001
910 _aKTG501
910 _aKVG001
910 _aKVG501
910 _aLIA001
_bA 215630
910 _aLTG001
910 _aOLA001
_b1-281.470
910 _aOLG001
910 _aOSA001
_bG 371.583
910 _aPBG001
910 _aTAG001
910 _aUHG001
910 _aULG001
_bN244456
910 _aVSG001
910 _aZLG001
910 _aZRG001