000 | 02093nam a2200697 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | nkc20142582480 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20181018080907.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 140402s2014 xr a e f 001 0 cze | ||
020 | _a9788024924885 | ||
040 |
_aOLA001 _bcze _dABA001 |
||
041 | 1 |
_acze _heng |
|
072 | 7 |
_a641 _xKuchařství. Potraviny. Vařená jídla _2Konspekt |
|
080 |
_a641.4 _2MRF |
||
080 |
_a(035) _2MRF |
||
245 | 0 | 0 |
_aMalá škola zavařování / _c[z anglického originálu ... přeložila Jana Hejná] |
250 | _aVyd. 1. | ||
260 |
_aPraha : _bIkar, _c2014 |
||
300 |
_a192 s. : _bbarev. il. ; _c23 cm |
||
500 | _aObsahuje rejstřík | ||
520 | _aKniha je rozdělena do tří částí podle složitosti přípravy, popisuje veškeré typy konzervování potravin od nakládání zeleniny až po výrobu paštik. | ||
520 | _aPříprava konzervovaných pokrmů, mrazení, sušení, recepty na přípravu džemů, kompotů, sirupů, rosolů, alkoholických nápojů, nakládaného masa, nasolování ryb ad. | ||
650 | 0 | 7 |
_akonzervování potravin _2czenas _95512 |
650 | 0 | 9 |
_afood preservation _2eczenas _95513 |
655 | 7 |
_apříručky _9106 |
|
655 | 9 |
_ahandbooks and manuals _9108 |
|
765 | 0 | _tLittle course in-- preserving | |
910 | _aABA001 | ||
910 |
_aABG001 _bC 6144 |
||
910 |
_aBOA001 _b2-1331.265 |
||
910 | _aCBA001 | ||
910 |
_aCHG001 _b88847 |
||
910 | _aCLG001 | ||
910 | _aCRG001 | ||
910 | _aDCG302 | ||
910 | _aDOG001 | ||
910 |
_aHKA001 _bA0-34996 |
||
910 |
_aJCG001 _bC48175 |
||
910 | _aJIG001 | ||
910 | _aKAG503 | ||
910 | _aKHG001 | ||
910 |
_aKLG001 _bJ 328072 |
||
910 | _aKMG001 | ||
910 | _aKTG501 | ||
910 | _aKVG001 | ||
910 | _aKVG501 | ||
910 |
_aLIA001 _bA 215630 |
||
910 | _aLTG001 | ||
910 |
_aOLA001 _b1-281.470 |
||
910 | _aOLG001 | ||
910 |
_aOSA001 _bG 371.583 |
||
910 | _aPBG001 | ||
910 | _aTAG001 | ||
910 | _aUHG001 | ||
910 |
_aULG001 _bN244456 |
||
910 | _aVSG001 | ||
910 | _aZLG001 | ||
910 | _aZRG001 |