Zavařování / fotografie Marek Kučera, Alena Hrbková - Praha : Burda Praha, c2014 - 157 stran : barevně ilustrováno ; 25 cm - Apetit ; 16 . - Apetit (Burda Media 2000 .

Obsahuje rejstřík

V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce, zeleniny a bylinek, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa, ale i recepty na jedlé dárky (likéry), nejrůznější ochucovadla (pesta, hořčici) a navíc i tipy, jak všechny tyhle poklady ze spíže v kuchyni využít (recept na těstoviny s rajčatovým sugem, masové kuličky s kysaným zelím, koláč s ovocným džemem atd.). Samozřejmě nechybí ani obsáhlý servis o zavařování. Autorka kuchařky Katka Švejdová čtenářům nabízí jak klasiku, jako jsou recepty na ovocné džemy, kompoty anebo houby s octem, ale i něco nového a netradičního - jako je třeba recept na korejské kimči, chutney, pickles apod

978-80-87575-17-8 : 299.00 Kč

vaření zavařování apetit

641