Doležalová, Alena

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů / Udíme, vaříme a konzervujeme Alena Doležalová a kolektiv - 3. upravené a rozšířené vydání - České Budějovice : Dona, 2016 - 210 stran : barevné ilustrace ; 24 cm

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty

978-80-7322-192-8 299.00 Kč


ph138047
uzeniny
ph137939
domácí zabijačka
ph115232
masitá jídla
ph122655
masné výrobky

kuchařky vaření jídlo


kuchařské recepty

641.4