Ultrazpracovaní lidé : (Záznam č. 32894)

Podrobnosti MARC
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 01344cam a22003137i 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné 017360000124711
003 - Identifikátor kontrolního čísla
Řídící pole proměnné CZ PrSKC
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20250204144519.0
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis
Řídící pole kódované ta
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 240902s202 xr ||||| |||| 00| 0 cze d
020 ## - ISBN
ISBN 9788075552167
Dostupnost Kč 469,00
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace KAG503
Jazyk katalogizace cze
Použitá pravidla popisu rda
041 1# - Kód jazyka
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků cze
Kód jazyka originálu eng
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt
Předmětová kategorie 664
Zpřesnění předmětové kategorie Potravinářský průmysl
Zdroj předmětové klasifikace Konspekt
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 613.2
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Tulleken, Chris van,
Datumy související se jménem 1978-
9 (RLIN) 18965
245 10 - Údaje o názvu
Název Ultrazpracovaní lidé :
Další údaje o názvu proč nedokážeme přestat jíst věci, které nejsou jídlo, a co s tím?
Údaj o odpovědností, atd. Chris van Tulleken
250 ## - Údaje o vydání
Označení vydání Vydání první
264 #1 - Nakladatelské údaje
Místo vydání V Brně :
Nakladatel Jan Melvil Publishing,
Rok vydání 2024
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 408 stran ;
Rozměry 22 cm
500 ## - Všeobecná poznámka
Text obecné poznámky Přeloženo z angličtiny
504 ## - Poznámka o bibliografii
Text poznámky o bibliografii,atd Obsahuje rejstřík
520 ## - Anotace
Anotace, atd. Víte, čím krmíte sebe a své děti? Vydejte se na fascinující a zároveň děsivou cestu do světa ultrazpracovaných potravin. Odhalíte, co skutečně jíte a proč moderní strava vede spíš než ke zdraví a rovnováze k chronickým nemocem, duševním chorobám a závislostem.
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma výživa člověka
Zdroj záhlaví nebo termínu czenas
9 (RLIN) 3790
653 0# - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín nutriční hodnoty potravin
-- potravinářský průmysl
-- výroba potravin
-- zdravá výživa
-- potraviny
-- závislosti
-- jídlo
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín monografie
-- 192
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Sigla vlastníka jednotky ABG508
Jednotky
Stav ztráty Zdroj klasifikace pro skladování Stav poškození
  Universal Decimal Classification  

Používáme knihovní systém Koha