Fresh kuchyně / (Záznam č. 29419)

Podrobnosti MARC
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 01260cam a2200301 i 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné nkc20183024183
003 - Identifikátor kontrolního čísla
Řídící pole proměnné CZ PrSKC
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20210726084555.0
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis
Řídící pole kódované ta
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 181029s2018 xr a e f 000 0 cze d
020 ## - ISBN
ISBN 9788090689343
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace ULG001
Jazyk katalogizace cze
Agentura upravující záznam BOA001
Použitá pravidla popisu rda
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt
Předmětová kategorie 641
Zpřesnění předmětové kategorie Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Zdroj předmětové klasifikace Konspekt
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 641.55
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT (083.12)
Idetifikátor vydání MDT MRF
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Pohlreich, Zdeněk,
Datumy související se jménem 1957-
Kód role aut
9 (RLIN) 13307
245 10 - Údaje o názvu
Název Fresh kuchyně /
Údaj o odpovědností, atd. Pohlreich
250 ## - Údaje o vydání
Označení vydání Vydání první
264 #1 - Nakladatelské údaje
Místo vydání Praha :
Nakladatel Sevruga,
Rok vydání 2018
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 204 stran :
další fyzické údaje barevné ilustrace ;
Rozměry 26 cm
520 ## - Anotace
Anotace, atd. Kniha kuchařských receptů populárního českého šéfkuchaře na přípravu jídel z čerstvých surovin.
Rozšířený text anotace Vaření z kvalitních, běžně dostupných čerstvých potravin. Snídaně, polévky, saláty, hlavní jídla bezmasá, z drůbeže, vepřového, hovězího a jehněčího masa, ryb, zvěřiny a plodů moře, nápoje a dezerty. Snadná příprava v domácích podmínkách s běžně dostupným vybavením.
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma jídla
Zdroj záhlaví nebo termínu czenas
9 (RLIN) 1674
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma meals
Zdroj záhlaví nebo termínu eczenas
9 (RLIN) 6513
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín kuchařské recepty
-- 107
655 #9 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín cookbooks
-- 109
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Sigla vlastníka jednotky ABG508
Jednotky
Stav ztráty Zdroj klasifikace pro skladování Stav poškození
  Dewey Decimal Classification  

Používáme knihovní systém Koha