Fresh kuchyně / (Záznam č. 29419)
000 -Návěští | |
---|---|
Řídící pole kódované 24B | 01260cam a2200301 i 4500 |
001 - Kontrolní číslo | |
Řídící pole proměnné | nkc20183024183 |
003 - Identifikátor kontrolního čísla | |
Řídící pole proměnné | CZ PrSKC |
005 - Datum posledního zpracování | |
Řídící pole 16B | 20210726084555.0 |
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis | |
Řídící pole kódované | ta |
008 - Údaje pevné délky | |
Řídící pole kódované 40B | 181029s2018 xr a e f 000 0 cze d |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 9788090689343 |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura | |
Agentura původní katalogizace | ULG001 |
Jazyk katalogizace | cze |
Agentura upravující záznam | BOA001 |
Použitá pravidla popisu | rda |
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt | |
Předmětová kategorie | 641 |
Zpřesnění předmětové kategorie | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Zdroj předmětové klasifikace | Konspekt |
080 ## - MDT | |
Klasifikační znak MDT | 641.55 |
Idetifikátor vydání MDT | MRF |
080 ## - MDT | |
Klasifikační znak MDT | (083.12) |
Idetifikátor vydání MDT | MRF |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora | |
Osobní jméno | Pohlreich, Zdeněk, |
Datumy související se jménem | 1957- |
Kód role | aut |
9 (RLIN) | 13307 |
245 10 - Údaje o názvu | |
Název | Fresh kuchyně / |
Údaj o odpovědností, atd. | Pohlreich |
250 ## - Údaje o vydání | |
Označení vydání | Vydání první |
264 #1 - Nakladatelské údaje | |
Místo vydání | Praha : |
Nakladatel | Sevruga, |
Rok vydání | 2018 |
300 ## - Fyzický popis | |
Rozsah | 204 stran : |
další fyzické údaje | barevné ilustrace ; |
Rozměry | 26 cm |
520 ## - Anotace | |
Anotace, atd. | Kniha kuchařských receptů populárního českého šéfkuchaře na přípravu jídel z čerstvých surovin. |
Rozšířený text anotace | Vaření z kvalitních, běžně dostupných čerstvých potravin. Snídaně, polévky, saláty, hlavní jídla bezmasá, z drůbeže, vepřového, hovězího a jehněčího masa, ryb, zvěřiny a plodů moře, nápoje a dezerty. Snadná příprava v domácích podmínkách s běžně dostupným vybavením. |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma | |
Věcné téma | jídla |
Zdroj záhlaví nebo termínu | czenas |
9 (RLIN) | 1674 |
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma | |
Věcné téma | meals |
Zdroj záhlaví nebo termínu | eczenas |
9 (RLIN) | 6513 |
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma | |
Žánr/forma či základní termín | kuchařské recepty |
-- | 107 |
655 #9 - Rejstříkový termín - žánr/forma | |
Žánr/forma či základní termín | cookbooks |
-- | 109 |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) | |
Sigla vlastníka jednotky | ABG508 |
Stav ztráty | Zdroj klasifikace pro skladování | Stav poškození |
---|---|---|
Dewey Decimal Classification |