Moderní česká cukrařina / (Záznam č. 29059)

Podrobnosti MARC
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 01322nam a2200325 i 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné nkc20203176095
003 - Identifikátor kontrolního čísla
Řídící pole proměnné CZ PrSKC
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20210127091218.0
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis
Řídící pole kódované ta
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 200213s2020 xr a e f 000 0 cze
020 ## - ISBN
ISBN 9788075976246
Dostupnost Kč 369,00
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace BOA001
Jazyk katalogizace cze
Použitá pravidla popisu rda
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt
Předmětová kategorie 641
Zpřesnění předmětové kategorie Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Zdroj předmětové klasifikace Konspekt
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 641.85
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT (083.12)
Idetifikátor vydání MDT MRF
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Maršálek, Josef,
Datumy související se jménem 1982-
Kód role aut
9 (RLIN) 12538
245 10 - Údaje o názvu
Název Moderní česká cukrařina /
Údaj o odpovědností, atd. Josef Maršálek
250 ## - Údaje o vydání
Označení vydání 1. vydání
264 #1 - Nakladatelské údaje
Místo vydání Praha :
Nakladatel XYZ,
Rok vydání 2020
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 189 stran :
další fyzické údaje barevné ilustrace ;
Rozměry 24 cm
520 ## - Anotace
Anotace, atd. Josef Maršálek sepsal 47 skvělých receptů - nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá.
Rozšířený text anotace Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Recepty prestižními cenami ověnčeného cukráře, který pekl i pro britskou královnu. Nakladatelská anotace. Kráceno.
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma moučníky
Zdroj záhlaví nebo termínu czenas
9 (RLIN) 3485
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma dezerty
Zdroj záhlaví nebo termínu czenas
9 (RLIN) 12539
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma cakes
Zdroj záhlaví nebo termínu eczenas
9 (RLIN) 12540
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma desserts
Zdroj záhlaví nebo termínu eczenas
9 (RLIN) 12541
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín kuchařské recepty
-- 107
655 #9 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín cookbooks
-- 109
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Sigla vlastníka jednotky ABG508
Jednotky
Stav ztráty Zdroj klasifikace pro skladování Stav poškození
  Dewey Decimal Classification  

Používáme knihovní systém Koha